≡ Menu

Hoteli v Pragi

Če se boste odpravili na izlet v Prago ali na potovanje po Češki in se boste ustavili tudi v Pragi, lahko spodaj najdete hotel, hostel ali drugo prenočišče v Pragi.

Iskalnik prenočišč v Pragi

Za iskanje hotelov, hostlov, apartmajev in drugih namestitev v Pragi uporabite spodnji iskalnik in primerjajte med seboj na stotine možnosti. Iskalnik vam primerja tudi cene za hotele med različnimi ponudniki, tako da lahko vedno rezervirate hotele in druga prenočišča po najnižji ceni.
Booking.com

Na strani z rezultati boste našli hotele v Pragi, ki so na izbrane termine prosti. Preverite jih nekaj in rezervirajte tistega, ki vam najbolj odgovarja.

Na tej strani bomo predstavili nekaj priporočeniih hotelov za Prago in okolico, tako da boste lažje izbrali med vso množico, ki jo najdete v tem popularnem turističnem mestu.

Hoteli Praga

Hotel Adeba

Hotel Adeba*** se nahaja ob parku Vitkov, le 50m od glavne železniške postaje. Do središča mesta se lahko sprehodite ali zapeljete s podzemno železnico iz postaje Florenc. 99 moderno opremljenih sob nudi 1-4 ležišča, hotel nudi tudi apartma za do 6 oseb. V jedilnici je na voljo samopostrežni zajtrk, lahko pa se sprostite v hotelskem spa-ju s savno, masažo in vodnimi kopelmi.

  Več info in rezervacija

Hotel Salvator

Hotel Salvator stoji v predelu Staré Mêsto. Odlična lokacija za sprehod do Trga republike, staromestnega trga in Karlovega mostu. Zanimiv in slikovit hotel se nahaja v zgodovinski stavbi, nudi pa 44 sodobno opremljenih sob. Primerne so za eno do štiri osebe. Hotelska restavracija nudi češke in španske jedi, na voljo je otroški kotiček, salon, miza za biljard … V bližini sta nakupovalna centra Kotva in Palladium.

  Več info in rezervacija

Hotel U Medvidku

Hotel u Medvidku*** je zgodovinski hotel v središču mesta. Poznan je po svoji 450let stari restavraciji in pivovarni, kjer strežejo pivo Budvar. 43 sob je opremljenih hotelovi starosti primerno, vključujejo pa klimo, televizijo in aparatom za gretje vode (kava/čaj). Na območju hotela in restavracije je brezplačen dostop do brezžičnega interneta. Staromestni trg in Karlov most sta oddaljena 10min, v bližini sta postaji podzemne železnice Národní třida in Můstek.

  Več info in rezervacija

Hotel Ankora

Hotel Ankora*** se nahaja na dobri lokaciji v predelu Nové Mêsto. Hotel nudi 40 sob z eno, dvema, tremi ali štirimi ležišči. Sodobna oprema vključuje klimo, LCD televizor, dostop do interneta. Hotelska restavracija nudi tradicionalne in indijske specialitete. Pijačo lahko spijete na strešni terasi iz katere se vidi Praški grad. V bližini hotela sta narodni muzej in državna opera, kjer je tudi postaja podzemne železnice.

  Več info in rezervacija

Hotel 1. Republic

Hotel 1. Republic**** se nahaja v praškem novem mestu, v bližini Vaclavovega trga. V prenovljeni stavbi iz začetka 20. stoletja boste našli 43 udobnih sob za 2,4 ali 6 oseb vsebuje klimo, LCD televizor, DVD predvajalnik, brezžični internet in aparatza čaj / kavo. Hotel nudi zajtrk v sobi, bar s prigrizki, knjižnico ter lastno parkirno garažo. Središče mesta je oddaljeno dve postaji podzemne železnice.

  Več info in rezervacija

Zgoraj najdete nekaj predlogov. Dodatne hotele v Pragi pa lahko preverite s pomočjo iskalnika hotelov, ki ga najdete zgoraj.