≡ Menu

Turistični vodniki za Prago

Če se boste odpravili v Prago, si je zelo priporočljivo priskrbeti kakšen turistični vodnik za Prago in si mesto ogledati z njegovo pomočjo. Prav tako lahko uporabite turistični vodnik za celotno Češko ali ta del Evrope, saj je Praga dobro opisana v številnih izmed njih.

Turistični vodnik vam bo pomagal pri ogledu glavnih znamenitosti Prage, prevozih po mestu, iskanju zanimivih hotelov in restavracij ter številnih drugih malenkostih, ki zanimajo turiste na obisku Prage. Preverite ponudbo in si naročite enega izmed njih.

Lonely Planet Praga in Češka

Odličen turistični vodnik za raziskovanje Prage in preostale Češke, ki vam bo pomagal pri glavnih znamenitostih, restavracijah, prevozih, hotelih in še čem. V njem najdete zemljevide in druge koristne informacije.

Izdano: 2014

Preverite ceno

Lonely Planet Praga

Manjši in priročen turistični vodnik za raziskovanje Prage. Na hitro preverite vse potrebne informacije za glavne znamenitosti, bare, restavracije in ostalo.

Izdano: 2014

Preverite ceno

DK Eyewitness Praga

Zelo obsežen in priporočen turistični vodnik, ki vam bo Prago pokazal tudi skozi številne fotografije v njem. Priporočen vodnik v katerem najdete številne zanimivosti in pomembne informacije za ogled Prage.

Izdano: 2016

Preverite ceno